• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 95 87 947

Η εταιρεία μας είναι επίσημος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Google. Σε μία εποχή που το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, κάθε νέα προσπάθεια, κάθε προϊόν και κάθε επιχείρηση που θέλει να έχει μία επιτυχημένη πορεία, δεν μπορεί να μην εμπιστευτεί σε κάποιον ειδικό τη κατασκευή της ιστοσελίδας της.

Η C.n.C Technologies δραστηριοποιείται στο χώρο των Internet Υπηρεσιών, και όχι μόνο, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

GOOGLE PARTNER

Μέσα από την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας έχουμε ήδη επιτύχει να προσφέρουμε μια ποικιλία διαφορετικών υπηρεσιών που αφορούν αφενός την κατασκευή, τον σχεδιασμό και την δημιουργία ιστοσελίδων και αφετέρου κάθε είδους υπηρεσία Internet Marketing που μπορεί να χρειάζεστε.

Επωφεληθείτε του ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών μας, ανεξάρτητα από τον επιχειρηματικό σας τομέα, ώστε η εταιρεία μας να αποτελέσει τον e-σύμβουλο της επιχείρησής σας, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας, και να αυξήσετε τις πωλήσεις και το πελατολόγιό σας.

Στη C.n.C. Technologies παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με σκοπό την μέγιστη ικανοποίησή σας και την κάλυψη κάθε ανάγκης που μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή.

Μέσω της έρευνας, σχεδίασης και εξειδικευμένης εφαρμογής των υπηρεσιών που προσφέρουμε, δημιουργούμε άρτιες και ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε σας απαίτηση.

Πλοηγηθείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται από τη C.n.C. Technologies και μάθετε πώς μπορείτε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη του Διαδικτύου, σε συνδυασμό με τις συμβουλές που θα σας δοθούν από το έμπειρο προσωπικό μας.

Ο Στόχος μας είναι η πληρότητα, η ποιότητα και το χαμηλό κόστος!

Συνεργάτες

Θέλοντας να κρατήσουμε τα υψηλά standarts με το χαμηλότερο δυνατό κόστος στην κατασκευή ιστοσελίδων, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους του είδους.

Έτσι, μετά από εκτενή έρευνα, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τις εταιρείες WeHitch Μ.Ι.ΚΕ. & την Infinitum Ideas LTD. οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές μας και υπερέχουν στην κατασκευή ιστοσελίδων με διαφορά συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Στοιχεία Εταιρίας

Επωνυμία

C.N.C. TECHNOLOGIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Διακριτικός Τίτλος

CNCTECH M.I.K.E.

Σκοπός

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ - MARKETING

ΑΦΜ

800743577

ΔΟΥ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.

139272708000

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή ή το Internet Marketing της ιστοσελίδας σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Η Εταιρεία

Δημητρακοπούλου 112,
      Καλλιθέα, 17676.

Τηλ: +30 210 95 87 947

Email: info@cnctech.gr

Web: www.cnctech.gr

Google Parther

Η CnCTech είναι επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

πιστοποιημένος συνεργάτης της Google