• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 95 87 947

Μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο λειτουργεί διαδραστικά, ως προς τον επισκέπτη της. Ο ενδιαφερόμενος που θα επιλέξει να επισκεφθεί την δική σας, θα πρέπει μπαίνοντας σε αυτή, να ενημερωθεί για όσα του προσφέρετε, ενώ εάν είναι ήδη πελάτης, να μπορεί να εντοπίσει όλα όσα χρειάζεται. Για να μπορέσει λοιπόν η ιστοσελίδα σας να είναι άμεσα κατανοητή και εύκολα πλοηγήσιμη, θα πρέπει το γραπτό της περιεχόμενο να είναι άρτια δομημένο και κατανοητό προς όλους.

Αρθρογραφία & Επιμέλεια Κειμένων

Συγγραφή, σύνταξη ανάπτυξη και επιμέλεια κειμένων

Επιλέγοντας τη C.n.C. Technologies για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη του δικού σας website, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου για το περιεχόμενό του, μιας και οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας έχουν πολυετή εμπειρία στη συγγραφή, σύνταξη και επιμέλεια κειμένων.

Στην C.n.C. Technologies έχουμε επιλέξει ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας, με κινητήριο μοχλό την άμεση επικοινωνία μαζί σας.

Εκείνοι εκπληρώνουν τα «θέλω» σας, δίνοντάς σας παράλληλα ιδέες για την ανάπτυξη των κειμένων που θα φιλοξενηθούν στην ιστοσελίδα σας, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε το αρχικό στίγμα και έπειτα η σύνταξη κειμένων θα γίνει άμεσα και πάνω στις κατευθυντήριες εντολές σας.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας είναι δημοσιογράφοι, συγγραφείς και επιμελητές κειμένων, με τις απαραίτητες γνώσεις στον τομέα του marketing και μεγάλη πείρα στο αντικείμενο, ώστε να μπορούν να κάνουν όσο πιο ελκυστικό γίνεται το προϊόν σας.

Κείμενα φιλικά προς της μηχανές αναζήτησης

Παράλληλα, σε συνεργασία με την τεχνική ομάδα της C.n.C. Technologies, γίνεται προσπάθεια ώστε τα κείμενα να είναι ιδιαίτερα «φιλικά» προς της μηχανές αναζήτησης.

Συγκεκριμένες τεχνικές στην συγγραφή των κειμένων της ιστοσελίδας σας, θα καταφέρουν να την φέρουν στις υψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ την επισκεψιμότητα του διαδικτυακού σας ιστοτόπου.

Στη συνέχεια, το τεχνικό μας επιτελείο, αφού παραλάβει τα κείμενα από τους συνεργάτες μας, τα επεξεργάζεται ώστε να είναι καλαίσθητα και ευπαρουσίαστα, αλλά και να ταιριάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο περιβάλλον του website.

Μοναδικό περιεχόμενο

Το τελευταίο και κυριότερο πλεονέκτημα της όλης διαδικασίας, είναι πως μέσω αυτής θα αποκτήσει η ιστοσελίδα σας μοναδικότητα, ένα στοιχείο που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια στο internet.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με κλεμμένα κείμενα από διάφορες πηγές και πολλές φορές ο πελάτης ή ο αναγνώστης απορεί που έχει διαβάσει το ίδιο πράγμα σε διαφορετικές ιστοσελίδες και μάλιστα αποτυπωμένο με τις ίδιες ακριβώς λέξεις.

Όποιος θέλει να κάνει την διαφορά, πρέπει να μην «πέσει» σε αυτή την παγίδα και αν δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος, υπάρχει η υπηρεσία σύνταξης κειμένων της C.n.C. Technologies.

Διότι στην εποχή της έντονης ανταγωνιστικότητας και της «πεσμένης» αγοράς, η πιο μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και μετράει στην τελική απόφαση του μελλοντικού σας πελάτη!

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή ή το Internet Marketing της ιστοσελίδας σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Η Εταιρεία

Δημητρακοπούλου 112,
      Καλλιθέα, 17676.

Τηλ: +30 210 95 87 947

Email: info@cnctech.gr

Web: www.cnctech.gr

Google Parther

Η CnCTech είναι επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

πιστοποιημένος συνεργάτης της Google