• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 95 87 947

H ανάγκη των επιχειρήσεων να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά, οδήγησε πριν από πολλά χρόνια τους επιχειρηματίες στο χώρο του διαδικτύου μιας κι έγινε σύντομα προφανές πως αποτελεί το ταχύτερο μέσο πληροφόρησης και προώθησης.

 

Social Media Marketing

 

Με τον καιρό, το internet έγινε ο καταλληλότερος χώρος για διαφήμιση, ενώ σήμερα η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχουν μετατρέψει το «Social Media Marketing» σε επιστήμη!

Στη «C.n.C. Technologies» γνωρίζουμε πολύ καλά τις συνήθειες των χρηστών του internet.

Τι είναι το Social Media Marketing

Στις μέρες μας, παραπάνω από το 50% των ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά το διαδίκτυο, ασχολούνται κυρίως με τα προφίλ τους στα Social Media, σε ιστοσελίδες όπως το Facebook, το Twitter, το Linkedin και το Google+.

Τις χρησιμοποιούν όχι μόνο για διαπροσωπικές επικοινωνίες και νέες γνωριμίες αλλά και ως μέσω πληροφόρησης για οτιδήποτε μπορεί να τους ενδιαφέρει.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, εμφανίστηκε πριν από λίγα χρόνια στο προσκήνιο ο όρος «Social Media Marketing».

Η στρατηγική μέσω της οποία μία ιστοσελίδα μπορεί να γίνει γνωστή και να αυξήσει την επισκεψιμότητά της, μέσω της προβολής της στα Social Media με το περισσότερο αναγνωστικό κοινό.

Μία στρατηγική την οποία κατέχουμε στη «C.n.C. Technologies» και είμαστε πρόθυμοι να την ενεργοποιήσουμε για τη δική σας ιστοσελίδα.

Πως λειτουργεί το Social Media Marketing

Για να καταλάβετε πως λειτουργεί όλο αυτό, πρέπει αρχικά να σκεφτείτε σαν καταναλωτής.

Πόσες ήταν οι φορές που βρεθήκατε να «χαζεύετε» στο προφίλ σας σε κάποιο από τα παραπάνω Social Media, να σας τράβηξε την προσοχή μία ανάρτηση και να κάνατε το πολυπόθητο click;

Σίγουρα πάρα πολλές και αυτό θα κάνουμε για τη δική σας ιστοσελίδα.

Το πρώτο βήμα, είναι η δημιουργία προφίλ σε όλες τις κορυφαίες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια ξεκινά η πραγματική δράση! Εκεί έρχεται το «Social Media Marketing».

Σύνδεση της ιστοσελίδας σας με τα Social Media

Η σύνδεση της ιστοσελίδας σας με τις Social Media ιστοσελίδες θα βοηθήσει και θα παρουσιάζει τις αναρτήσεις σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον κόσμο που σας ακολουθεί, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Το θέμα είναι να υπάρχει «συζήτηση» γύρω από τις αναρτήσεις σας, αρκετά likes και σχόλια που να ανεβάσουν κατακόρυφα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Μία ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια με στοχευμένα posts, διαγωνισμούς και διαδικτυακά παιχνίδια μπορεί να στηθεί, ώστε να δείτε την ιστοσελίδα σας να ανεβαίνει κατακόρυφα σε επισκεψιμότητα και χρόνο παραμονής του κοινού σε αυτή.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι διαφημιστικές «καμπάνιες» που κοστίζουν λίγο, αλλά συνήθως προσελκύουν αρκετό νέο κόσμο στην ιστοσελίδα σας.

Στη «C.n.C. Technologies» γνωρίζουμε πως με το δραστικό «Social Media Marketing» και το αποτελεσμάτικο SEO που προσφέρουμε, μπορούμε να δώσουμε «φτερά» στην ιστοσελίδα σας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή ή το Internet Marketing της ιστοσελίδας σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Η Εταιρεία

Δημητρακοπούλου 112,
      Καλλιθέα, 17676.

Τηλ: +30 210 95 87 947

Email: info@cnctech.gr

Web: www.cnctech.gr

Google Parther

Η CnCTech είναι επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

πιστοποιημένος συνεργάτης της Google