Διαφημιση με Google Ads

Στην CNC TECH έχοντας ως πρωταρχικό μας μέλημα την πληρέστερη και ολοκληρωμένη προβολή σας στο διαδίκτυο, παρέχουμε για εσάς την καλύτερη διαφημιστική λύση μέσω των Google Ads καμπανιών.

Ως πιστοποιημένοι συνεργάτες της Google, έχουμε τους πλέον κατάλληλα εξειδικευμένους ανθρώπους, για να να δημιουργήσουν για εσάς τις βέλτιστες δυνατές καμπάνιες Google Ads αυξάνοντας την προώθηση της εταιρίας σας, το πελατολόγιό σας και φυσικά τις πωλήσεις σας.

Οι καμπάνιες Google Ads είναι η δυνατότητα που σας δίνει η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, η Google, να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω της μηχανής αναζήτησης σε ανθρώπους που αναζητούν αυτό ακριβώς που προσφέρετε και μάλιστα.. την ώρα που το αναζητούν!

Ως πιστοποιημένοι συνεργάτες της Google, διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση και εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε για εσάς Καμπάνιες Google Ads και να σας παρέχουμε:

  • Έρευνα Ανταγωνισμού: Με βασικό στόχο να σας φτάσουμε στην κορυφή, μελετάμε τον ανταγωνισμό, βρίσκουμε τα αδύνατα σημεία και τα χρησιμοποιούμε προς όφελος σας.
  • Έρευνα keywords: Ερευνούμε και βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που θα οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Δημιουργία και διαχείριση καμπάνιας: Δημιουργούμε την καμπάνια Google Ads που επιθυμείτε, και ορίζουμε τη σελίδα υποδοχής (landing pages).
  • Διαχείριση προϋπολογισμού: Ορίζουμε τις κατάλληλες παραμέτρους ώστε να επιτύχουμε το μικρότερο δυνατό κόστος και ταυτόχρονα να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα.
  • Ανάλυση επισκεψιμότητας: Μέσω του εργαλείου Google Analytics έχουμε λεπτομερή εικόνα των στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, ενημερώνοντάς σας με αναλυτικές αναφορές επίδοσης και απόδοσης.
  • Συνεχής παρακολούθηση και βελτιστοποίηση: Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας της δικής σας καμπάνιας Google Ads παραμένουμε σε συνεχή εγρήγορση ώστε να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες ή νέο ανταγωνισμό, διατηρώντας τη θέση σας στην κορυφή!

Κερδίστε καλύτερα αποτελέσματα και τη μεγαλύτερη προβολή με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε πως θα γίνει αυτό και στη δική σας επιχείρηση!

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Make an appointment

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή την Digital Marketing στρατηγική της εταιρείας σας;

Δώστε μας πληροφορίες σχετικά με το project σας και εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input