Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Το εικαστικό κομμάτι μιας ιστοσελίδας παίζει τεράστιο ρόλο. Πρέπει να είναι άψογο, διότι η ιστοσελίδα είτε αφορά υφιστάμενη επιχείρηση είτε μια καινούρια αποτελεί την βιτρίνα της επιχείρησης και της αξίζει να είναι άψογα σχεδιασμένη.

Ο σχεδιασμός θα είναι το πρώτο βήμα σε περίπτωση που μας εμπιστευτείτε για τη νέα σας ιστοσελίδα. Σε αυτό το πρώτο στάδιο θα χρειαστεί να συνεργαστούμε μαζί για να φτάσουμε σε ένα αρχικό σχέδιο που θα πληροί τις προϋποθέσεις που θα έχουμε θέσει μαζί και θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας τόσο από τεχνικής όσο και από σχεδιαστικής άποψης.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας αρχίζει και τελειώνει στην εξωτερική της εμφάνιση. Τα χρώματα που θα επιλεγούν, την αντίθεση, την αρχιτεκτονική και τη δομή των ιστοσελίδων. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ένας επιτυχημένος σχεδιασμός, θα φέρει μαζί του στην πορεία της κατασκευής, όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εδώ κρίνεται η εύκολη πλοήγηση, η εργονομία, η χρηστικότητα των διαδικτυακών τόπων και διάφορες άλλες παράμετροι που δεν έχετε φανταστεί.