Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ MARKETING ΤΟ 2021

Ο συνεχώς αυξανόμενος ανταγωνισμός στον Ιατρικό τομέα, αλλά και οι συνήθειες και η καθημερινότητα των ανθρώπων σήμερα, καθιστούν απαραίτητη την αξιοποίηση εργαλείων digital marketing, από κάθε γιατρό που θέλει να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα και το πελατολόγιο του και να αναπτύξει σχέσεις με τους πελάτες του.

Με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να αναζητήσει προϊόντα και υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν, είναι απόλυτα φυσικό να συμβαίνει το ίδιο και για θέματα υγείας. Επομένως, αν το ιατρείο σας δεν διαθέτει μια σύγχρονη responsive ιστοσελίδα, ένα blog με άρθρα συμβουλών και απαντήσεων σε συχνές ερωτήσεις των ασθενών σας και αν δεν διαθέτετε σελίδες στα social media, όλοι αυτοί οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μάθουν ποτέ για το ιατρείο σας, ακόμα κι αν πραγματοποιούν τις αναζητήσεις από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

H CNC TECH digital marketing agency διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία, μακροχρόνιες συνεργασίες και επιτυχή αποτελέσματα στο Ιατρικό Marketing και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ή να ανανεώσετε την εταιρική σας ταυτότητα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που προσφέρει το διαδίκτυο και οι στρατηγικές digital marketing.

Τα σημαντικότερα εργαλεία με τα οποία σας προτείνουμε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα:

1. Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας

Αναμφίβολα το πρώτο κομβικό βήμα που θα σας βάλει στον διαδικτυακό Ιατρικό «χάρτη» είναι η κατασκευή μιας responsive επαγγελματικής ιατρικής ιστοσελίδας με υψηλή αισθητική.  

Ο όρος responsive αναφέρεται στις ιστοσελίδες που μπορούν να προσαρμόσουν τη δομή και το περιεχόμενο τους στο μέγεθος της οθόνης κάθε συσκευής. Δηλαδή μπορούν να εμφανίζονται και να «γεμίζουν» σωστά το ίδιο καλά την οθόνη ενός smart phone, ενός tablet, ενός σταθερού υπολογιστή ή οποιασδήποτε άλλη συσκευή χρησιμοποιείται από τον χρήστη.

2. Δημιουργία περιεχομένου που απαντάει σε συνήθη ερωτήματα και δίνει συμβουλές.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα χρειάζεται να περιέχει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το βιογραφικό σας, την διεύθυνση και τα ωράρια λειτουργίας του ιατρείου σας, τις υπηρεσίες που παρέχετε, πληροφορίες για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε, ενημερωτικά άρθρα στο blog σας και πολλά άλλα.

 3. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

Μέσω της πρακτικής SEO η ιστοσελίδα σας βελτιστοποιείται για να είναι φιλική προς τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης και να εμφανίζεται ανάμεσα στα πρώτα αποτελέσματα όταν ένας χρήστης πραγματοποιεί μια σχετική αναζήτηση.

Πέρα από την αρχική διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας, που είναι πολύ σημαντική, η βελτιστοποίηση είναι μια συνεχής διαδικασία που μέσω του εμπλουτισμού του περιεχομένου μιας σελίδας, της δημιουργίας οργανικών ροών χρηστών και άλλων πρακτικών, βελτιώνεται και η κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης.  

4. Βελτιστοποίηση Google My Business

Η συγκεκριμένη πρακτική, αν και υποκατηγορία της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά καθώς αφορά την ορατότητα του ιατρείου σας στα Google Maps όταν κάποιος αναζητεί π.χ. για ιατρείο στην περιοχή σας.

5. PPC διαφημίσεις

Αυτός ο τύπος διαφημίσεων, και ιδιαίτερα οι διαφημίσεις μέσω Google Ads, σας δίνουν την ευκαιρία να προβάλετε άμεσα τις υπηρεσίες σας σε πολλούς χρήστες που πραγματοποιούν σχετικές αναζητήσεις ή που ενδιαφέρονται για θέματα που αφορούν την ειδικότητα σας. Είτε μιλάμε για διαφημίσεις που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, για διαφήμιση με banners που εμφανίζονται σε σχετικές ιστοσελίδες ή προωθημένες διαφημίσεις μέσω των social media, αυτή η κατηγορία διαφημίσεων μπορεί να σας φέρει άμεσα αποτελέσματα που θα βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

6. Social Media

Η δυναμική των social media στις μέρες μας είναι αδιαμφισβήτητη. Με τόσους χρήστες όλων των ηλικιών να τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, μπορούν να αποτελέσουν ένα καταλυτικό παράγοντα στην ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητας σας και στο να σας εμπιστευτούν πιο εύκολα οι χρήστες που θα αναζητήσουν το βιογραφικό σας και το background σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Η πολύχρονη πείρα μας στο Ιατρικό Marketing, οι πελάτες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια και τα αποτελέσματα που παράγουμε για αυτούς σε καθημερινή βάση μας καθιστούν την ιδανική ομάδα για την κατασκευή της ιατρικής σας ιστοσελίδας και την διαχείριση και προώθηση της διαδικτυακής σας παρουσίας.

Πως μπορουμε να σας βοηθησουμε;

Make an appointment

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή την Digital Marketing στρατηγική της εταιρείας σας;

Δώστε μας πληροφορίες σχετικά με το project σας και εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input