ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Πολύ πριν από τα γεγονότα της πρόσφατης πανδημίας, ο ρόλος του διαδικτύου και του digital marketing στα διάφορα στάδια του αγοραστικού κύκλου των καταναλωτών παρουσίαζε σημάδια ανοδικής πορείας, χρόνο με το χρόνο.

Το 2020, οι περιστάσεις και οι ανάγκες έφεραν μια πιο απότομη άνοδο στην χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου, μιας και σε πολλές περιπτώσεις ήταν η μοναδική επιλογή, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι καταναλωτές το προτιμούσαν για λόγους ασφάλειας και υγιεινής.

Όπως και σε άλλες αναγκαστικές και απότομες αλλαγές τις τελευταίες δεκαετίες, τα αποτελέσματα δεν θα είναι προσωρινά και για όσο διαρκεί η κατάσταση που τα επιφέρει. Στο σύνολο τους οι καταναλωτές, που έχουν πλέον οικειοποιηθεί τις ηλεκτρονικές αγορές, θα διατηρήσουν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τις αγοραστικές συμπεριφορές που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, αν η επιχείρηση σας δεν διαθέτει ήδη ένα σύγχρονο, επαγγελματικό και πλήρως λειτουργικό eshop, τώρα είναι μια κομβική στιγμή για να το αποκτήσετε, μαζί με τα πολλαπλά οφέλη που σας θα επιφέρει!

Δώστε στους καταναλωτές την ευκαιρία να γνωρίσουν την επιχείρηση και τα προϊόντα σας

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για την επιχείρηση σας, το φυσικό σας κατάστημα, τα ωράρια λειτουργίας σας και τις διάφορες υπηρεσίες και διευκολύνσεις που παρέχετε στους πελάτες σας.

Σε καθημερινή βάση, καινούριοι δυνητικοί πελάτες θα μαθαίνουν για την επιχείρηση σας και τα προϊόντα σας και θα μπορούν με ένα κλίκ, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, να επισκεφθούν το κατάστημα σας από τον υπολογιστή τους, το smartphone τους ή όποια άλλη συσκευή προτιμούν.

Επέκταση του κοινού στόχου σας

Η ύπαρξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα δώσει τη δυνατότητα σε καταναλωτές από άλλες περιοχές, άλλες πόλεις ή ακόμα και άλλες χώρες, αν αυτό στοχεύετε, να μάθουν για την επιχείρηση σας. Κάτι που μέσω μόνο των φυσικών καταστημάτων θα ήταν από δύσκολο έως απίθανο.

Επιπρόσθετες επιλογές στους καταναλωτές

Πάρα πολλοί άνθρωποι προτιμούν να κάνουν την έρευνα τους διαδικτυακά και στη συνέχεια να πραγματοποιούν τις αγορές των προϊόντων που επιλέγουν σε ένα κατάστημα.  Άλλοι λόγω πίεσης χρόνου, γεωγραφικής απόστασης ή απλά προτίμησης, επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online και να παραλάβουν τα προϊόντα στην άνεση του σπιτιού τους. Σε κάθε περίπτωση, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρέχετε πολύ περισσότερες επιλογές και διευκολύνσεις στους καταναλωτές, που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δημόσια Reviews για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας

Ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» στην ιντερνετική φαρέτρα κάθε επιχείρησης είναι οι δημόσιες κριτικές για την ίδια την επιχείρηση, αλλά και τα προϊόντα που παρέχει. Μια θετική εξέλιξη ως προς αυτό, είναι το γεγονός ότι παράλληλα με την αύξηση των online αγορών πλέον οι καταναλωτές είναι πολύ πιο δεκτικοί και στο να αφήσουν online κριτικές. Έτσι, αφού αποκτήσετε ένα σεβαστό αριθμό από θετικά reviews, θα είναι πολύ πιο εύκολο να σας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές.

Digital Marketing και μετρήσιμα αποτελέσματα

Αφού  αποκτήσετε το δικό σας επαγγελματικό eshop, θα έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις φαινομενικά απεριόριστες ευκαιρίες που μπορεί να σας παρέχει το digital marketing. Στρατηγικές που θα σας φέρνουν στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων όταν οι καταναλωτές θα κάνουν την έρευνα τους, στοχευμένες διαφημίσεις PPC που θα φτάνουν σε καταναλωτές ψάχνουν ενεργά για προϊόντα και υπηρεσίες αντίστοιχα με τα δικά σας, αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω των social media και πολλές άλλες στρατηγικές που εγγυώνται υψηλή αποτελεσματικότητα με σαφώς μικρότερο κόστος από τα παραδοσιακά μέσα.

Τέλος, το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα που θα σας επιφέρει ένα eshop και η αξιοποίηση του digital marketing, είναι τα μετρήσιμα αποτελέσματα από την επισκεψιμότητα που λαμβάνετε, την συμπεριφορά των χρηστών ενώ πλοηγούνται στο eshop σας, την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων και τον αντίκτυπο του περιεχομένου που αναρτάτε. Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά κριτήρια για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται σε σχέση με τα επόμενα βήματα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.  

Στην CNC TECH κατασκευάζουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες eshop και υλοποιούμε στρατηγικές digital marketing σε καθημερινή βάση, εδώ και πολλά χρόνια και με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η δημιουργικότητα μας είναι στη διάθεση σας για την υλοποίηση του μελλοντικού σας eshop και των digital marketing στρατηγικών για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Πως μπορουμε να σας βοηθησουμε;

Make an appointment

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή την Digital Marketing στρατηγική της εταιρείας σας;

Δώστε μας πληροφορίες σχετικά με το project σας και εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input