Χρειάζομαι Seo Expert και τι πρέπει να προσέξω;

Το SEO είναι ένα αρκτικόλεξο για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Η απόφαση να προσλάβουμε έναν SEO Expert είναι μια μεγάλη απόφαση που μπορεί ενδεχομένως να βελτιώσει το site σας και να εξοικονομήσετε χρόνο στις κατατάξεις της google ή σε άλλες μηχανές αναζήτησης.

Δυστυχώς όμως σε περίπτωση ζημίας μπορεί να διακυβευθεί τόσο η ιστοσελίδα σας όσο και η φήμη σας. Οι SEO Experts παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες για τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου, όπως οι εξής:

Αξιολόγηση του περιεχομένου του ιστοτόπου ή της δομής του

Τεχνικές συμβουλές σχετικά με την ανάπτυξη ιστοσελίδας: για παράδειγμα, τη φιλοξενία, ανακατευθύνσεις, σελίδες σφαλμάτων, ή χρήση της JavaScript. Η ανάπτυξη περιεχομένουΔιαχείριση online καμπάνιας επιχειρηματικής ανάπτυξης Λέξη - κλειδί για την έρευναSEO εκπαίδευσηΕξειδίκευση σε συγκεκριμένες αγορές και γεωγραφικές περιοχές.

Λάβετε υπόψη σας ότι η σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google περιλαμβάνει οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης και συχνά πληρωμένη διαφήμιση Google δεν δέχεται χρήματα για να συμπεριλάβει ιστοσελίδες στα αποτελέσματα αναζήτησης της και δεν κοστίζει τίποτα για να εμφανιστεί στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Δωρεάν πόρους, όπως τα Εργαλεία για Webmasters , το επίσημο Webmaster Central blog και forum συζητήσεων μας μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη πληροφόρηση σχετικά με το πώς να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για τη βιολογική έρευνα.

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για ένα SEO Expert, σας προτείνουμε διαβάσετε τα παρακάτω :

Google Webmaster κατευθυντήριες γραμμέςGoogle 101:

Πώς το Google ανιχνεύει, ευρετήρια και εξυπηρετεί το web. Εάν σκέφτεστε για τη μίσθωση ενός SEO Expert, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Μια μεγάλη στιγμή για να προσλάβετε είναι όταν σκέφτεστε έναν επανασχεδιασμό ιστοσελίδας ή σχεδιάζετε να ξεκινήσετε ένα νέο site. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και ο SEO Expert σας μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα σας έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, ένα καλό SEO μπορεί επίσης να βοηθήσει να βελτιώσει μια υπάρχουσα ιστοσελίδα αρκεί η ιστοσελίδα να είναι σωστά κατασκευασμένη.

Τι πρέπει να ρωτήσω σε έναν SEO Expert πριν τον προσλάβω;

   Μπορείς να μου δείξεις παραδείγματα προηγούμενης δουλειάς σας και να μοιραστώ μερικές ιστορίες επιτυχίας;

  •    Ακολουθείτε τις οδηγίες Google Webmaster;
  •    Ποια είναι η εμπειρία σας στον κλάδο μου;
  •    Ποια είναι η εμπειρία σας στη χώρα μου / πόλη;
  •    Ποια είναι η εμπειρία σας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων;
  •    Ποιες είναι οι πιο σημαντικές τεχνικές SEO σας;

Μια κοινή απάτη στο SEO είναι η δημιουργία της «σκιάς». Οι Σκιές είναι τομείς που διοχετεύουν τους χρήστες σε μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας παραπλανητικές ανακατευθύνσεις. Αυτοί οι τομείς συχνά θα ανήκουν από το SEO που ισχυρίζεται ότι εργάζεται για λογαριασμό ενός πελάτη. Ωστόσο, αν η σχέση ξινίζει, το SEO μπορεί να δείξει τον τομέα σε μια διαφορετική θέση ή ακόμα και με τον τομέα ενός ανταγωνιστή.

Μια άλλη παράνομη πρακτική είναι να τοποθετήσετε τις σελίδες " doorway " φορτωμένες με λέξεις-κλειδιά στο χώρο του πελάτη. Το SEO υπόσχεται ότι αυτό θα κάνει τις σελίδες σας πιο σχετικές για περισσότερα ερωτήματα. Αυτό είναι εγγενώς ψευδές, δεδομένου ότι μεμονωμένες σελίδες σπανίως είναι σχετικές για ένα ευρύ φάσμα των λέξεων-κλειδιών. Πιο ύπουλη όμως είναι ότι αυτές οι σελίδες doorway συχνά περιέχουν κρυφές συνδέσεις σε άλλους πελάτες. Αυτές οι σελίδες doorway αποστραγγίζουν τη δημοτικότητα συνδέσμου του site, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν σελίδες με δυσάρεστο ή παράνομο περιεχόμενο.

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί 1η κατάταξη στο Google.

Μεγάλη Προσοχή στους SEO experts που ισχυρίζονται ότι εγγυώνται ταξινομήσεις, επικαλούνται «ειδική σχέση» με την Google . Δεν υπάρχει καμία προτεραιότητα υποβολής για τη Google. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος για να υποβληθεί μια τοποθεσία στη Google είναι απευθείας μέσω της σελίδας μας Add URL ή με την υποβολή ενός Χάρτη ιστοτόπου και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας χωρίς κανένα απολύτως κόστος μέσω του webmaster tools της google.

Να είστε προσεκτικοί εάν μια εταιρεία είναι μυστικοπαθής στο τι σκοπεύουν να κάνουν με την ιστοσελίδα σας.Ζητήστε εξηγήσεις αν κάτι είναι ασαφές. Εάν μια Τεχνική SEO δημιουργεί παραπλανητικές ή παραπλανητικό περιεχόμενο για λογαριασμό σας, όπως σελίδες doorway ή « μιας χρήσης » τομείς, το site σας θα μπορούσε να αφαιρεθεί τελείως από το ευρετήριο του Google.

Πρέπει να είστε βέβαιος ότι κατανοείτε πού πηγαίνουν τα χρήματα σας προσλαμβάνοντας έναν SEO Expert.

Πως μπορουμε να σας βοηθησουμε;

Make an appointment

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή την Digital Marketing στρατηγική της εταιρείας σας;

Δώστε μας πληροφορίες σχετικά με το project σας και εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input