Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Στην C.n.C Technologies η κατασκευή και ανακατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων έχει εξελιχθεί σε επιστήμη! Ιατροί κάθε ειδικότητας, διαγνωστικά και ιατρικά κέντρα μας εμπιστεύθηκαν την κατασκευή της ιστοσελίδας τους.

Περισσότερα...
Κατασκευή Ιστοσελίδων Παρουσίασης

Κατασκευή Ιστοσελίδων Παρουσίασης

Η πλέον συνηθισμένη μορφή website είναι η ιστοσελίδα παρουσίασης. Ένας ιστότοπος, όπου η εταιρία σας βρίσκει το χώρο να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Μέσω αυτής, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την επένδυσή σας, τις υπηρεσίες που του προσφέρετε και να ενημερώνεται για όλα τα τελευταία νέα.

Περισσότερα...
Κατασκευή Ιστοσελίδων e-Shop

Κατασκευή Ιστοσελίδων e-Shop

Η ραγδαία ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μαγαζιών, των λεγόμενων Ε-shop, δεν θα μπορούσε να μην είναι ειδικότητα της «C.n.C Tech»!

Κατασκευάζουμε και διαμορφώνουμε, ανάλογα με τις επιθυμίες σας, αλλά και τις τάσεις τις εποχής, μία ιστοσελίδα από όπου μπορείτε να αντλήσετε νέο πελατολόγιο.

Περισσότερα...
Κατασκευή Blog Ιστοσελίδων

Κατασκευή Blog Ιστοσελίδων

Η «C.n.C Technologies» είναι στο πλευρό σας αν θέλετε να είστε μέρος του «μαγικού κόσμου» του blogging. Αν σας αρέσει να μοιράζετε τις απόψεις σας με τον κόσμο, να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό blog ανταλλαγής απόψεων ή να προωθείτε μέσω αυτού προϊόντα και υπηρεσίες, η καλύτερη λύση είναι η κατασκευή ενός blog, το οποίο θα «στηθεί» βάσει του περιεχομένου με το οποίο ασχολείστε και θα σας προσφέρει άπειρες δυνατότητες στη συλλογή νέων επισκεπτών.

Περισσότερα...
Κατασκευή Ειδησεογραφικών Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ειδησεογραφικών Ιστοσελίδων

Η ενημέρωση είναι μεγάλο κομμάτι στον κόσμο του internet και στη «C.n.C Technologies» αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Τα λεγόμενα portals διαμορφώνονται βάσει των απαιτήσεών σας, αλλά και των ζητούμενων της εποχής μας.

Περισσότερα...

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή ή το Internet Marketing της ιστοσελίδας σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Η Εταιρεία

Δημητρακοπούλου 112,
      Καλλιθέα, 17676.

Τηλ: 210 95 87 947

Email: info@cnctech.gr

Web: www.cnctech.gr