• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 95 87 947

Οι κανόνες του φλερτ έχουν αλλάξει και πολλές γνωριμίες γίνονται μέσω internet. Στις μέρες μας όλο και περισσότερες ιστοσελίδες γνωριμιών κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, ενώ στη Β. Ευρώπη και Αμερική αποτελούν τον must τρόπο γνωριμίας εδώ και μια 5ετία.


Κατασκευή Ιστοσελίδων Γνωριμιών

 

Κατασκευή Ιστοσελίδας Γνωριμιών από τη C.n.C.Tech!

Ωστόσο, επειδή ο έρωτας είναι πάντα κάτι περίπλοκο, το φλερτ στα social media δεν είναι για όλους.

Πολλοί προτιμούν τις ιστοσελίδες γνωριμιών, καθώς γνωρίζουν ότι όσοι είναι μέρος τους, έχουν βρεθεί εκεί με σκοπό να γνωρίσουν νέο κόσμο και ενδεχομένως τον σύντροφο της ζωής τους.

Για ένα τόσο «λεπτό» θέμα, χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός και η «C.n.C. Tech» αναλαμβάνει το «χτίσιμο» μίας ιστοσελίδας γνωριμιών, με σεβασμό στον επισκέπτη της, ο οποίος θα μπορεί βάσει των συνηθειών του και των ασχολιών του, να βρει το κατάλληλο ταίρι!

Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του κάθε μέλους καθώς και ο συστηματικός έλεγχος του κάθε μέλους ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστα περιστατικά που όλοι έχουμε κατά καιρούς ακούσει.

Στη C.n.C Technologies με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και τα αισθήματά του, φροντίζουμε ώστε το περιβάλλον της ιστοσελίδας γνωριμιών να είναι αξιοπρεπές και 100% βασισμένο στα ηθικά standards με απόλυτη ασφάλεια χρήσης και διακριτικότητα.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ιδιαίτερα απαιτητικά φίλτρα εγγραφής ώστε να αποφευχθούν sign ins από ανθρώπους με ύποπτες προθέσεις.

Τα πάντα φυσικά με την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα που μόνο η C.n.C Technologies γνωρίζει πώς να απογειώνει ώστε η σελίδα γνωριμιών σας να ξεχωρίζει!

Ρωτήστε μας σήμερα!

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή ή το Internet Marketing της ιστοσελίδας σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Η Εταιρεία

Δημητρακοπούλου 112,
      Καλλιθέα, 17676.

Τηλ: +30 210 95 87 947

Email: info@cnctech.gr

Web: www.cnctech.gr

Google Parther

Η CnCTech είναι επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

πιστοποιημένος συνεργάτης της Google