• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 95 87 947

Ο σχεδιασμός είναι η πρώτη φάση που θα περάσει κάποιος που θα έρθει να μας εμπιστευτεί για τη νέα του ιστοσελίδα. Είναι μία περίοδος, κατά την οποία όλοι εμείς εδώ στην C.n.C. Technologies χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ την συνεργασία μαζί σας, προκειμένου να φτάσουμε σε ένα αρχικό σχέδιο το οποίο να πληροί τις απαιτήσεις σας όσο και της τεχνικής διαδικασίας του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

 

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - Εργονομία & Έυκολή Πλοήγηση;

Πολλοί, στο άκουσμα της έκφρασης σχεδιασμός ιστοσελίδων, θεωρούν πως το όλο θέμα αρχίζει και τελειώνει στην εξωτερική εμφάνιση της ιστοσελίδας. Τα χρώματα που θα επιλεγούν, την αντίθεση, την αρχιτεκτονική και τη δομή των ιστοσελίδων. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ένας επιτυχημένος σχεδιασμός, θα φέρει μαζί του στην πορεία της κατασκευής, όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εδώ κρίνεται η εύκολη πλοήγηση, η εργονομία, η χρηστικότητα των διαδικτυακών τόπων και άλλοι παράμετροι που δεν έχετε φανταστεί.

Από το 1991, όταν ο Σερ Τίμοθι Μπέρνερς Λι έκανε πραγματικότητα τον παγκόσμιο ιστό και δημιούργησε την πρώτη ιστοσελίδα, όπου θεσπίστηκαν κάποιες θεμελιώδεις αρχές στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Σεβόμενοι αυτές και προσθέτοντας τη δική μας τεχνολογία, η C.n.C. Technologies έχει θέσει κάποια απαράβατα standards και προδιαγραφές που τηρούνται κατά γράμμα, προκειμένου να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όταν ολοκληρωθεί η φάση του σχεδιασμού ιστοσελίδας.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές στο σχεδιασμό ιστοσελίδων!

Αρχικά, το εικαστικό κομμάτι παίζει τεράστιο ρόλο. Πρέπει να είναι άψογο, διότι η ιστοσελίδα είτε αφορά υφιστάμενη επιχείρηση είτε μια start up αποτελεί την βιτρίνα της επιχείρησης και της αξίζει να είναι εκτός από όλα τα υπόλοιπα, άψογα σχεδιασμένη. Επειδή όμως δεν είναι μόνο η εμφάνιση που μετρά, μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, χτίζουμε μία ιστοσελίδα εύκολη για τον χρήστη. Το εικαστικό, είναι αποκλειστικά βασισμένο σε Cascading Style Sheets (CSS).

Παράλληλα με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας πραγματοποιούμε μελέτη του HTML κώδικα, για να αποφευχθούν προβλήματα, όπως η μη συμβατότητα με τους αλγορίθμους κατάταξης, στις μηχανές αναζήτησης. Αντικειμενικός στόχος του 99,9% των νέων ιστοσελίδων, είναι να προσελκύσουν κόσμο και έτσι είναι κρίμα να μην μπορούν να μας βρουν άνθρωποι, που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που τους προσφέρουμε. Για αυτό τον λόγο πραγματοποιούμε και έλεγχο συμβατότητας με όλους τους web browsers.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως κάθε διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδας στη C.n.C. Technologies, γίνεται βάσει των προτύπων σχεδίασης του παγκόσμιου οργανισμού διαδικτύου (www.W3C.org).

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή ή το Internet Marketing της ιστοσελίδας σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Η Εταιρεία

Δημητρακοπούλου 112,
      Καλλιθέα, 17676.

Τηλ: +30 210 95 87 947

Email: info@cnctech.gr

Web: www.cnctech.gr

Google Parther

Η CnCTech είναι επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

πιστοποιημένος συνεργάτης της Google