• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 95 87 947

Αναζητώντας τρόπους για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας, είναι πολύ πιθανό να «πέσετε» πάνω στον όρο «Responsive Web Design». Με τις φορητές συσκευές να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, η εν λόγω πρακτική είναι πολύ συνηθισμένη και στην «C.n.C Technologies» σας την προσφέρουμε με αρτιότητα και απόλυτη συμβατότητα με τα νέα mobile standards.

Ωστόσο, αν κάποιος από εσάς δεν είναι οικείος με τον όρο «Responsive Web Design», μέσω του παρακάτω κειμένου μπορείτε να μάθετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται, που χρησιμοποιείται και γιατί είναι σημαντικό η ιστοσελίδα σας να φτιαχτεί βάσει των αρχών του «Responsive Web Design». Τεχνική την οποία εφαρμόζουμε σε όλες τις ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε στην «C.n.C Technologies».


Responsive Web Design


Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδων από τη C.n.C. Technologies

Ξεκινώντας λοιπόν από τα βασικά, αρκεί να γνωρίζετε πως μία ιστοσελίδα φτιαγμένη βάσει των κανόνων του «Responsive Web Design» έχει το εξής πλεονέκτημα:

Μπορεί και διαμορφώνει αυτόματα το μέγεθος της σελίδας και το περιεχόμενό της, ανάλογα με τη συσκευή στην οποία προβάλλεται.

Με αυτό τον τρόπο, διευκολύνει τον χρήστη/πελάτη, ώστε να μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα σας εύκολα από οποιαδήποτε συσκευή είτε πρόκειται για την οθόνη ενός υπολογιστή είτε για την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου με την ίδια ευκολία!

Η Χρησιμότητα του Responsive Web Design

Μιλώντας καθαρά πρακτικά, αν προσπεράσετε το στάδιο του «Responsive Web Design» στην ιστοσελίδα σας, τότε ένας «επισκέπτης» από ένα Smart Phone δεν θα μπορεί να διαβάσει εύκολα τις αναρτήσεις σας και θα πρέπει διαρκώς να κάνει μεγέθυνση της ιστοσελίδας.

Πράγμα που μοιραία θα τον κουράσει και θα επισκεφτεί κάποιο πιο βολικό website.

Responsive Web Design από τη «C.n.C Technologies»

Εμπιστευτείτε την ιστοσελίδα σας στη «C.n.C Technologies» και την τεχνική του «Responsive Web Design» και εξασφαλίστε άμεσα:

  • Εύκολη περιήγηση στην ιστοσελίδα σας μέσω φορητών συσκευών
  • Μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας
  • Αύξηση του χρόνου της παραμονής του χρήστη
  • Μεγαλύτερες πιθανότητες αγοράς του προϊόντος ή της υπηρεσίας που παρέχετε

Και όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί η δημιουργία μίας ξεχωριστής εφαρμογής, που θα σας επιβαρύνει με περισσότερα έξοδα!

Μπείτε στο σύγχρονο κόσμο του mobile marketing εκμεταλλευόμενοι τις απεριόριστες δυνατότητες που το Responsive Web Design σας παρέχει!

Ρωτήστε μας!

 

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την κατασκευή ή το Internet Marketing της ιστοσελίδας σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Η Εταιρεία

Δημητρακοπούλου 112,
      Καλλιθέα, 17676.

Τηλ: +30 210 95 87 947

Email: info@cnctech.gr

Web: www.cnctech.gr

Google Parther

Η CnCTech είναι επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Google

πιστοποιημένος συνεργάτης της Google