Digital Agency

Οραμα, στόχος, υλοποίηση,
επίτευξη.

Digital Agency

Ας
συστηθούμε.

Είμαστε ένα δημιουργικό digital agency που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εύρος υπηρεσιών. Το πνεύμα της εταιρείας μας είναι ανάλαφρο και φιλικό. Η διακοπή της ροής εργασίας, της δέσμευσης ή της δημιουργικής διαδικασίας δεν αποτελεί επιλογή για εμάς. Είμαστε μια διαφημιστική εταιρεία που προσεγγίζει κάθε ξεχωριστό έργο με πάθος και αφοσίωση.

Είμαστε μια ομάδα που δεν αποδέχεται τις έτοιμες απαντήσεις ή τις δικαιολογίες. Είμαστε τελειομανείς, εμμονικοί με την ακρίβεια. Θεωρούμε ανεκτίμητο οτιδήποτε ξεχωριστό και γι’ αυτό επικεντρωνόμαστε στην υλοποίησή του με αφοσίωση.

Agency Picture
Γιατί εμάς

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Comma Divider Picture

Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

Μένουμε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας.

WhiteArrow SVG Picture

Δεν είναι υπόσχεση. είναι δράση. Δεν πρόκειται για μια τυπική σχέση. Οι πελάτες μας είναι οι πιο στενοί (και πιο κουλ) φίλοι μας.

Οι πελάτες μας, όπως και εμείς, έχουν πάθος για την ψηφιακή ανάπτυξη, κάτι που φαίνεται στην επιτυχία τους. Οι επωνυμίες που προσπαθούν να ξεπεράσουν την αγορά συχνά συνεργάζονται μαζί μας. Η επιτυχία των πελατών μας είναι το σημαντικότερο επίτευγμά μας!

Περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας

Γεννημένοι ψηφιακά το 2011, δημιουργούμε ασυναγώνιστες ψηφιακές εμπειρίες που απλοποιούν την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Περισσότεροι από
200
ευχαριστημένοι πελάτες

Κάθε πελάτης που εμπιστεύεται την εταιρεία μας γίνεται μέλος της μεγάλης μας οικογένειας. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις μαζί και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας ενωμένοι.

Είπαν για εμάς
 • VALENTINA VILLEGAS

  METROPOLITAN HOSPITAL

  Είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους που να ξέρουν πραγματικά να φτιάχνουν site. Εγώ προσωπικά είχα πολύ δυσάρεστες συνεργασίες στις οποίες μου λέγανε ότι αυτό δε γίνεται η λέγανε ναι γίνεται και μετά το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με τις προσδοκίες. Γι’ αυτό για εμένα μόνο μία ομάδα υπάρχει με την οποία μπορώ να συνεργαστώ και να φτιάχνω ένα σωστό site που είναι η ομάδα CNCTECH. Γνωρίζουν από σχεδιασμό, από internet, από τα τεχνικά, από τις ανάγκες της αγοράς. Θέλουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και είναι συνεπείς στους χρόνους γι’ αυτό και η συνεργασία μας είναι άψογη και η δουλειά είναι επαγγελματική.

 • ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

  Με την CNCTECH συνεργαζόμαστε σχεδόν 10 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι συνεργαζόμαστε σε πολλά επίπεδα. Έχουνε δημιουργήσει και συντηρούν το website της εταιρείας μας, της εταιρείας Ιατρόπολις. Κάνουμε τα Google Ads παρέα, με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αποδοτικό και επίσης ασχολούμαστε με τα social media όπου και εκεί μπορώ να πω ότι με έχουν βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το πιο σημαντικό είναι ότι εικαστικά το αποτέλεσμα είναι κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ αλλά το πιο σημαντικό είναι η αμεσότητα στην συνεργασία μας. Πάντα μπορώ να βρω έναν από τους δύο, πάντα μου λύνουν το πρόβλημά μου.

 • ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ

  Με την CNCTECH συνεργαστήκαμε πριν 9 χρόνια μέσω ενός άλλου συναδέλφου που είχε μία εξαιρετική συνεργασία μαζί τους. Τότε είχα ένα πολύ απλό site, που στην ουσία υπολειτουργούσε. Από το πρώτο ραντεβού που κάναμε, τα παιδιά μου εξηγήσανε πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένα επαγγελματικό site. Κάναμε την πρώτη προσπάθεια η οποία πήγε πάρα πολύ καλά και μετά από δύο χρόνια κάναμε ένα update, το οποίο έχω μέχρι αυτή τη στιγμή και έχει φτάσει να έχει 2.500 με 3000 χτυπήματα το μήνα που για έναν γιατρό στη δική μου ιδιότητα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Τα update τα οποία γίνονται, γίνονται άμεσα, ότι κείμενο τους στείλω έχει ανέβει στο site μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι εξαιρετικά τυπικοί, είναι άνθρωποι γενικά με τους οποίους μπορείς να συνεργαστείς και να στηριχτείς.

 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΚΗΣ

  Στην προσπάθεια λοιπόν αναζήτησης κάποιου μέσου προβολής της δουλειάς μας να ανοίξουμε λίγο περισσότερο, αυτά που κάνουμε να φανούν λίγο περισσότερο, είχα την ατυχία να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίοι δύσκολα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους και πολλές φορές δεν υπήρχε και καμιά δυνατότητα απολύτως να επικοινωνήσεις μαζί τους. Είχα όμως και την τύχη να γνωρίσω την CNCTECH οι ανθρώποι της ευθύς εξαρχής κατάλαβαν αυτά που ζητούσα επί της ουσίας. Πάντοτε απαντούσαν στο τηλέφωνο και αντιστράφηκαν οι ρόλοι που πλέον εκείνοι κυνηγούσαν εμένα να προσπαθήσουν να συνθέσουμε λίγο το concept πως το είχα εγώ στο μυαλό μου και να το μεταφέρουμε αυτό στο internet και να το προβάλουμε. Θεωρώ πως είναι άκρως επικοινωνιακοί άνθρωποι, οι οποίοι είναι μέσα στις φρέσκες απόψεις τις τεχνολογικές και έχουν τον τρόπο να προβάλουν αυτό που πραγματικά θέλεις να προβληθεί από τη δουλειά σου. Ακόμη και σήμερα, μετά από 9 χρόνια συνεργασίας, συνεχίζουν να προσπαθούν να με πιέζουνε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ιστοσελίδας μας, η οποία δεν σας κρύβω με εξέπληξε πολλές φορές, που πραγματικά εκπλήσσομαι κάθε φορά, δεν περίμενα να έχει αυτή την απήχηση και να έρχονται ασθενείς στο χώρο μου και να με αναζητούν και να με ανεβρίσκουν μέσα από την ιστοσελίδα και από τη δουλειά, που κατά κύριο λόγο ήταν καθοριστική η συμβολή της CNCTECH

 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΧΙΣΣΑΣ

  Η συνεργασία μου με την CNCTECH συμπληρώνει περίπου 4 χρόνια. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που τους έχω γνωρίσει και έχουμε ξεκινήσει αυτή τη συνεργασία στο κομμάτι του internet και της προβολής μέσω της ιστοσελίδας μου. Θεωρώ ότι δουλειά που έχει γίνει από τη μεριά τους είναι πάρα πολύ υψηλού επιπέδου. Αισθάνομαι πάρα πολύ ικανοποιημένος κι αυτό είναι και το feedback το οποίο εισπράττω από τους ασθενείς μου. Νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκαν στο δρόμο μου ή βρέθηκα εγώ στο δικό τους δρόμο και πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία έχει έρθει για να διαρκέσει πολλά χρόνια.

‘Εξαιρετικοί
επαγγελματίες,
μια πραγματικά
ειδική ομάδα.’

Δεξιότητες και Διαπιστευτήρια
Skill and Credential SVG Images Skill and Credential SVG Images Skill and Credential SVG Images Skill and Credential SVG Images Skill and Credential SVG Images Skill and Credential SVG Images Skill and Credential SVG Images

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

OUR CLIENTS ARE OUR JOURNEY.